Dr. Czina Zsuzsanna

Dr. Hornyák Csaba

OLASZLISZKÁRÓL MISKOLCRA KÖLTÖZTÜNK!

Rendelésünket teljes mértékben Miskolcra helyeztük át. Miskolci rendelőnkben is várjuk szeretettel korábbi és leendő pácienseinket hétfőtől péntekig, a hét minden munkanapján.


Perfekt-Dent Kft.
Perfekt-Dent Kft. - Dr. Czina Zsuzsanna fog- és szájbetegségek szakorvosa, Olaszliszkai fogorvosi rendelő -

Miskolci rendelő

Miskolci rendelő

Örömmel tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy megnyitottuk miskolci rendelőnket!

Az intézmény felszerelésekor azt tűztük ki fő célul, hogy a rendekezésre álló legújabb technikai lehetőségek segítsék munkánkat

Ilyen módon 3D CT-vel rendelkezünk, amely lehetővé teszi a magas szintű, biztonságos és innovatív fogászati megoldások elvégzését, egyéb műszaki berendezéseinkkel, melyek szintén a ma elérhető legmagasabb technikai színvonalat képviselnek. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tudásunkat a mai kornak megfelelően naprakészen tartsuk, folyamatos továbbképzésekkel és kurzusokkal.

IMPLANTÁCIÓ - FOGPÓTLÁSOK - ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Implantáció
A különböző foghiányok esetén, egyre több esetben az implantátumok beültetése adja a legmegfelelőbb megoldást. A szövetbarát, biokompatibilis titán implantátumokkal teljesen új dimenziók nyíltak a fogászatban.
A kivehető fogpótlás helyett, fix pótlás készíthető (megfelelő számú implantátum esetén), a mobilis kivehető fogpótlás implantátum behelyezésével stabilizálható, hídpótlások esetén elkerülhető az egészséges fogak lecsiszolása. Összességében az implantátumok alkalmazásával tökéletesebb rágás, szebb, esztétikusabb mosoly, jobb életminőség érhető el.

Fogpótlások
Rendelőnk foglalkozik esztétikus pótlások készítésével. Palettánkban egyaránt megtalálhatók fémmentes és fémvázzal rendelkező pótlások is. Nagy hangsúlyt fektetünk a magas esztétikai színvonal biztosítására ,ezért sok esetben előnyben részesítjük a cirkónium biokerámia alkalmazását. Készítünk héjakat, inlay-ket, onlay-kat, koronákat, hidakat, implantátumon rögzített fogpótlásokat, kivehető és kombinált munkákat.

Esztétikai fogászat
Célunk a szép mosoly helyreállítása esztétikus tömésekkel, héjakkal és egyéb technológiákkal.

Cím: Miskolc, 3530, Kossuth Lajos utca 3. 1/2

Telefon: (30) 323 8933

Rendelési idő: Kedd-Szerda-Csütörtök-Péntek: 10:00 - 16:00 óráig

Térkép: